SH Media Foto

Viktigheten av film og foto i bedrifter

Formidling – Nøkkelen til suksess

Behovet for foto og film for bedrifter har hatt en drastisk økning de siste årene. Måten kunder samhandler med bedrifter på, og hvordan de oppsøker produkter og tjenester, er i stadig endring. I dagens marked med utallige bedrifter, ofte innenfor samme bransje, er det enda viktigere å kunne fremstå på en unik måte. Ofte har nærhet, og det å vise de sidene av en jobb som ligger bak det faktiske produktet, vist seg å være en effektiv måte å kommunisere med kunder på. Gudbrandsdalen er videns kjent for å levere produkter og tjenster i toppklasse. Dette er noe mange av oss er nødt til å utnytte i markedsføringen vår. Det vil uten tvil kunne gi et godt løft innen markedsføring.

 

Film – En god portal

Spesielt film har en veldig god effekt på kunder. Det viser mye informasjon på kort tid, er intuitivt og kan brukes på mange plattformer samtidig. Film brukes mye på sosiale medier. Her spesialiserer vi oss i SH Media ved å produserer filmer som fungerer godt både med og uten lyd.

SH Media har siden sommeren 2018 jobbet tett med bedrifter i Gudbrandsdalen med nettopp dette. Store prosjekter som «Gudbrandsdalsvegen» har merket godt effekten av å utnytte det Dølske. Nemlig kvalitet, håndverk og nærhet til området. Spesielt i tiden vi er i nå, har nisjebedrifter hatt en kraftig oppvekst. Generelt er befolkningen blitt mer opptatt av å kjøpe lokalt og Norsk.

 

 

Foto – Den klassiske veien

Foto har vært en tidløs måte å markedsføre seg på. Gode bilder med klart budskap og en rød tråd er noe av det viktigste en bedrift kan ha. Disse er lett å bruke, passer godt på mange plattformer, og kan brukes som en rød tråd både i digitalt og print. Å skape en homogen profil er noe av det viktigste en bedrift kan ha. Det blir lettere for kunden å kunne se hvilken bedrift det er snakk om, samt at det skaper en følelse av profesjonalitet.

 

SH Media

Når du og din bedrift skal formidle disse sidene, er SH Media totalleverandør av film og foto. Vi holder til i hjertet at Gudbrandsdalen, Vinstra. Vi har løsninger som passer alle typer bedrifter. Enten om det er snakk om ett bilde som skal brukes på Facebook, eller om det er snakk om reklamefilm som skal sendes på TV i lang tid. Hos oss får du lokale krefter med lokalt kontor som jobber for kvalitet.

 

 

For mere arbeid utført av SH Media, se http://tinyurl.com/y6f4gyqd

Takk for at du deler :-)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email